Завтра у Львові обговорять експортну стратегію області. Де подивитись

1343 0
1 березня о 10.00 у Дзеркальній залі Палацу Потоцьких розпочне свою роботу Львівський експортний форум. У заході візьмуть участь експерти, підприємці, представники ділових кіл та державних установ, відповідальних за розвиток та промоцію українського експорту.

Свою участь у заході уже підтвердили: очільник Львівської ОДА – Олег Синютка, президент ТПП України – Геннадій Чижиков, голова правління Німецько-Української Промислово-торгової Палати – Александер Маркус, президент Польсько-Української Господарчої Палати – Яцек Пєхота, президент Канадсько-Української Торгової Палати – Зенон Потічний, президент Концерну «Електрон» – Юрій Бубес, директор державного підприємства «Укрпромзовнішекспертиза» – Володимир Власюк,  заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України – Наталія Микольська, понад 80 підприємців і експертів.

Головним завданням Львівського експортного форуму є сприяння розвитку українського експорту. У ході його проведення підприємці дізнаються про програми підтримки експорту українських підприємств (у т.ч. представлення міжнародних програм з просування виходу на інші ринки), ознайомляться з успішними кейсами / прикладами компаній; зможуть взяти участь у дискусіях та обговореннях актуальних питань та перспектив цього напряму економіки Львівщини та країни в цілому.

Напрямки, які обговорюватимуть учасники Львівського експортного форуму:

  • Експортна стратегія Львівщини – віхи для руху сучасного бізнесу.
  • Розвиток виробництва інноваційної продукції українськими виробниками.
  • Міжнародні проекти як інструменти просування українського експорту.
  • Нова індустріалізація як передмова ефективного експорту.

Пройдуть ділові зустрічі українських та іноземних підприємців з Польщі, Іспанії та Марокко, які представлять нові можливості для українських підприємств та шукають нових партнерів з України.

Онлайн трансляцію Форуму дивіться за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Детальна програма на сайті Львівської ТПП: www.lcci.com.ua


ТЕГИ: експорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!