Завтра у Львові обговорять, чи платитимуть львів'яни 4 грн за проїзд

2478 2
Завтра, 27 серпня, відбудеться громадське слухання звіту з проведення перевірки тарифу на перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють в режимі «експрес» та «маршрутне таксі».
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (каб. 202), пл. Ринок, 1. Початок о 16:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Звіт з проведення перевірки можна побачити тут.

Нагадаємо, нещодавно управління транспорту Львівської міськради провело аудит для перевірки розрахунку тарифів у львівських маршрутках, який показав, що проїзд мав би коштувати більше 4 грн.

Читайте також: Думки Твого міста: чи готові львів'яни платити 4 грн за проїзд 


Читайте також:
28 Серпня, 2014 17:55
наталя інколи довго доводиться чекати на зупинці, особливо у вихідні. це теж входить в оплату?
28 Серпня, 2014 00:12
Олександра Хай самі власники за 4 грн катаються на тій рухляді: фарба обдерта, маршрутки брудні, їздять як заманеться, народу напихається купа, ще й бидло-водії попадаються. Нема за що тут 4 грн платити.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!