Політична реклама

Завтра у Львові обіцяють відновити ремонт дороги під Сихівським мостом

1368 0
Завтра, 14 листопада, у Львові планують відновити ремонт дороги на перетині вул. Рахівської та пр. Червоної калини.

Йдеться про ділянку дороги, що проходить під Сихівським мостом і якою користуються автомобілісти, що рухаються з Сихова на вул. Хуторівка.

«Казначейство нарешті проплатило 300 тис. грн, які блокувало майже сім місяців», – повідомила  голова Сихівської районної адміністрації Львова Ірина Маруняк.

Виконавець робіт, компанія «Онур», закупить за ці кошти бітум, аби заасфальтувати цю ділянку.

Раніше ремонтні роботи тут обіцяли відновити 11 листопада, попередньо завершивши ремонт на вул. Виговського. Однак, зі слів Ірини Маруняк, роботи на вул. Виговського почали лише у понеділок, відтак за вул. Рахівську візьмуться після її закінчення.

Також Ірина Маруняк нагадала, що близько семи місяців тому «Онур» розпочав тут роботи: зняв верхній шар асфальту, після чого роботи призупинили через казначейські непроплати.

Як інформувало Твоє місто, це одна з головних автомагістралей, що з'єднує мікрорайон Сихів з вулицями Стрийською та Науковою. Однак знаходиться вона у дуже поганому стані.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!