Завтра у Львові очікують погіршення погоди

1775 0
Синоптики прогнозують опади снігу та ожеледицю.

Львівський регіональний центр із гідрометеорології прогнозує завтра вранці та вдень часом сніг, а на дорогах ожеледицю. Відтак мешканців Львова просять бути обачними на дорогах через погіршення погодних умов.

Читайте також: Львів’яни нарікають на нечищені дороги. Доповнено.Фото.

Синоптики  прогнозують хмарну погоду з проясненням, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 4 – 6º морозу, вдень 0 – 2º морозу.

Приблизно таку ж погоду прогнозують і на четвер – вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!