Завтра у Львові мають офіційно представити нового очільника ЛОДА

5963 0
Подія пройде у стінах Львівського національного університету ім. Івана Франка.
Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Завтра, 6 липня, у Львові мають офіційно представити Маркіяна Мальського як нового голову ЛОДА. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел. Крім цього, прес-служба ЛОДА анонсувала завтра робочий візит президента Володимира Зеленського на Львівщину.

Офіційне представлення має відбутися у приміщенні ЛНУ імені Івана Франка о 9:00. Деталей офіційної програми не оголошують. Водночас на сайті президента України наразі немає офіційного указу про призначення Маркіяна Мальського на посаду очільника області.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці у Facebook Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини проголосувати за кандидата на посаду голови ЛОДА, якого вони підтримують. На вибір пропонували кандидатури Дениса Шмигаля – керівника ПАТ «ДТЕК Західенерго», Максима Козицького, який будує «Енергопарк Яворів» та Маркіяна Мальського – почесного консула Австрії у Львові та юриста. А 26 червня Кабінет міністрів погодив призначення Маркіяна Мальського на посаду голови Львівської облдержадміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!