Завтра у Львові ожеледиця. Водіїв просять бути обережними

1577 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста на дорогах буде ожеледиця. Часом дощитиме з переходом у мокрий сніг. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

12 січня на дорогах буде ожеледиця, пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Вранці та вдень ожеледь. Часом дощитиме з переходом у мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

13 січня: хмарна погода. Часом мокрий сніг та сніг. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура повітря впродовж доби – від 3° морозу до 2° тепла.

14 січня: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с. Температура повітря впродовж доби становитиме 0-5° морозу.

Tvoemisto.tv радить водіям бути обережними на дорозі.

 

Читайте також: У Львові – ожеледиця. Як отримати відшкодування за травми

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!