Політична реклама

Завтра у Львові перекриють вулицю Стрийську

1787 0
8 травня у Львові відбудеться останнє генеральне тестування служб міста до Євро 2012. Відтак, на стадіоні «Арена Львів» у тестовому режимі Євро відбудеться матч 1/2 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів. Вул Стрийська буде перекритою для руху транспорту з 16.30 по 20.30.

Рух транспорту буде організовано так, як під час генеральної репетиції, що відбулась 28 квітня, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Усі мешканці вулиці Стрийської зможуть заїхати приватним авто, якщо продемонструють документи, що засвідчують проживання за цією адресою. Прибути на стадіон усіх вболівальників просять за годину до матчу. Нагадаємо, матч розпочинається о 18.00.

Відкритим для громадського транспорту буде перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка, але повороти на Стрийську будуть заборонені. В такому ж режимі працюватимуть вул. Володимира Великого і Луганська. Також об’їзд буде організовано по вулицях І.Франка, Вітовського, Сахарова, Кн.Ольги, В.Великого, Наукова, Хуторівка, пр.Червоної Калини, Чукаріна, Рядова, а також по вул.Луганській – В. Великого. До вул. Стрийської з боку вул.Кульпарківської можна буде під’їхати по вул.Трускавецькій, а зі стороні вул.Хуторівка – по вул.Гашека.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!