Завтра у Львові почне курсувати автобус №57. Маршрут

53777 3
Маршрут обслуговуватиме 5 автобусів.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Управління транспорту ЛМР укладе тимчасовий договір із комунальним АТП-1 на обслуговування маршруту №57, що курсуватиме від північного району Львова до онколікарні. Відповідне рішення виконавчого комітету ЛМР погодили сьогодні, 19 червня.

Читайте також: У Львові скасували автобусний маршрут №50

«ЛК "АТП №1" погодилося обслуговувати цей маршрут за тимчасовим договором до моменту укладення договору з переможцем конкурсу з визначення автомобільного перевізника», – розповів очільник управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv речниця АТП-1 Ірина Рєвунова, автобус почне курсувати від завтра. Маршрут обслуговуватимуть 5 автобусів, три із яких Ataman і пристосовані для перевезення маломобільних груп. Автобус курсуватиме за маршрутом:

вул. Польова – вул. Новознесенська – вул. Механічна – вул. Хмельницького – вул. Липинського – просп. Чорновола – пл. Торгова – пл. Князя Ярослава Осмомисла – вул. Гонти – пл. Данила Галицького – вул. Підвальна – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Зелена – вул. Шота Руставелі – вул. Стрийська – вул. Максимовича – вул. Стрийська – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Винниченка – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. Липинського – вул. Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Польова.

Читайте також: У Львові затвердили концепцію розвитку громадського транспорту та паркування

Додамо, що раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік, коли затверджували нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів. Маршрут відновили за новою схемою рішенням виконавчого комітету минулої п’ятниці.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
1 Жовтня, 2019 08:19
Олександр Маршрут дуже хороший і зручний. Але... Жодна з машин зовсім не дотримується графіка. Згідно розкладу, кожні півгодини повинна бути маршрутка. Тобто три машини за годину. В реальності добре, якщо є дві. Буває, що одна. Водії всі, як на підбір бидло і хами. Крім цього вічно виключають GPS. Як я зрозумів це їх "війна" з 3А і 9 маршрутом. Але гірше всього, що їх керівництво нічого з цим не робить. А в тому, що вони знають про це, я впевнений. Якщо змін не буде, маршруту скоро не буде.
24 Червня, 2019 19:02
Олег Досраки той маршрут.
20 Червня, 2019 10:50
Ольга І що з того, що вони запускають новий маршрут, на який люди стільки чекали, якщо дають лише 5 машин.. Ніхто її годинами чекати не буде, відповідно не обуде сенсу їм їздити.. І буде, як з тою 35 - просто знов знімуть маршрут.. Це що, якесь чергове відмиванея грошей?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!