Завтра у Львові почнуть ремонтувати останню ділянку на вулиці Орлика

978 0
Залишилося відремонтувати ділянку близько 300 метрів у напрямку до вул. Мазепи

Завтра, 12 листопада, на вулиці Орлика розпочнуть ремонтувати останню ділянку в напрямку до вулиці Мазепи. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Читайте також: Як у Львові реконструюють вулицю Пилипа Орлика

На вул. Орлика залишилося відремонтувати близько 300 метрів, тут зніматимуть дорожнє покриття, проведуть заміну всіх комунікацій, зокрема, під’єднання до колектора на вул. Мазепи. Більшу частину робіт планують закінчити до кінця року.

Щоб внести технічні зміни до проєктних рішень на вул. Орлика змушені були призупинити роботи. Це стосувалося заміни комунікацій, але станом на сьогодні усі питання узгоджені.

Додамо, що по всій ділянці, яка була у роботі, вже є перший шар асфальту, а до кінця року нанесуть і верхній шар.

Читайте також: Якою буде вулиця Пилипа Орлика після ремонту

Нагадаємо, реконструкція вул. Пилипа Орлика розпочалася у 2020 році. Вартість робіт становить 74,8 млн грн. Проєктно-кошторисну документацію у 2019 році розробив «Інститут Просторового Розвитку». Реконструкцію вулиці розділили на три частини. Торік відремонтували ділянку від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії і Любові, зараз тривають на відрізку від будинку №2 до міської дитячої лікарні, а наступного року почнуть ремонтні ремонти на третій ділянці, до вулиці Мазепи.

Проєкт реконструкції передбачає розширення проїзної частини з однією смугою для руху в кожному напрямку, облаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури, паркувальних місць вздовж вулиці, облаштування зупинки громадського транспорту та влаштування сміттєвого майданчика, підпірної стінки поблизу лікарні, а також реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, зовнішнього освітлення та мереж електропостачання.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!