Завтра у Львові поховають Наталію Космолінську

2197 0
На її лікування збирали 50 тисяч доларів.
Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Фото з Facebook-сторінки Юлії Хомчин

Завтра, 23 серпня, львів’яни прощатимуться з журналісткою та мистецтвознавицею Наталією Космолінською, яка померла 14 серпня після тривалої онкохвороби. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила депутатка Львівської міської ради Юлія Хомчин.

Поховають Наталію Космолінську о 10:30 на Личаківському кладовищі (поле №52). Після цього, о 12:00 у Катедральному соборі відбудеться служба, а о 13:00 друзів мистецтвознавиці запрошують на каву у «Світі кави», що біля Катедри.

Наталія Космолінська — критикиня та історикиня мистецтва. Навчалася у Київській академії мистецтв і архітектури, на факультеті історії і теорії образотворчого мистецтва (1988-1994). Закінчила Київський інститут культури, бібліотечний факультет (1982-1986). Редакторка мистецької сторінки Інтернет-порталу Zbruc. У минулому — заступниця директора з виставкової роботи Львівського Палацу Мистецтв, головна редакторка журналу «Real Home» (Львів) та редакторка мистецьких програм Львівського обласного радіо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!