Завтра у Львові поховають військового, що загинув на Донбасі

1766 0
Військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила загинув у неділю, 11 березня.
Фото: te.archives.gov.ua

Фото: te.archives.gov.ua

Завтра поховають військовослужбовця 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Андрія Іванишина, який загинув у неділю, 11 березня, у зоні бойових дій на Донбасі, повідомляє прес-служба ЛМР.

Сьогодні о 19:30 год в помешканні, де жив Андрій, відбудеться парастас (вул. Чукаріна, 30, кв. 60).

Завтра, 14 березня, відбудеться прощання та чин похорону:

  • 9:45 год – панахида, прощання (вул. Чукаріна, 30, кв. 60)
  • 11:00 год – чин похорону в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (вул. Театральна)
  • 12:00 год – похорон на Личаківському кладовищі (поле почесних поховань №76).

Завтра на будівлі Ратуші буде вивішено синьо-жовтий прапор з чорною стрічкою. Також національний стяг з жалобними стрічками вивісять на будівлях вздовж маршруту, яким йтиме похоронна процесія: вул. Театральна – пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – пл. Митна – вул. Винниченка – вул. Франка – вул. Пекарська – Личаківський цвинтар.

Андрій Іванишин – військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Народився 20 квітня 1976 р. Навчався у Львівській ЗОШ № 89 та Львівському технікумі залізничного транспорту. З 1994 до 2000 років проходив службу в ЗСУ. З 2001 до 2017 працював на різних роботах. З 2018 року – служба в ЗСУ.

Загинув у неділю, 11 березня. За даними прес-центр штабу АТО, підірвався під час виконання завдання з перевезення майна. До Львова тіло Андрія Іванишина привезуть сьогодні, у вівторок.

Мешканців та гостей міста у цей день утриматися від гучних святкувань, особливо під час похорону та проведення поминальних богослужінь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!