Завтра у Львові попрощаються з чотирма бійцями, які загинули у боях з російськими окупантами

9968 0
В останню путь проведуть Юрія Дадака-Руфа, Тараса Крита, Ярослава Кмітя та Сергія Перхача.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові завтра, 9 квітня, попрощаються із чотирма бійцями, які загинули на війні від рук російських окупантів. Про повідомляє заступник голови Галицького Братства вояків дивізії «Галичина». Ігор Іваньков.

Об 11.00 у Гарнізонному храмі попрощаються із Юрієм Дадаком-Руфом із 24-ї ОМБр та Тарасом Критом із добровольчого формування. О 15:00 в останню путь проведуть Ярослава Кмітя та Сергія Перхача, обоє із 80-ї ОДШБр.

Читайте також: В бою за Україну загинув 36-річний герой зі Львівщини Сергій Дякунович

Нагадаємо, що 1 квітня, захищаючи нашу батьківщину, від рук ворога загинув Герой, український поет, письменник, громадський діяч і засновник літературного проєкту «Дух Нації» Юрій Руф. 

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!