Завтра у Львові попрощаються з Ігорем Ожиївським

942 0
Громадського та релігійного діяча поховають на Янівському кладовищі.
Фото: Гал-інфо

Фото: Гал-інфо

У п’ятницю, 8 жовтня, у Львові попрощаються з 63-річним Ігорем Ожиївським. Громадського та релігійного діяча поховають на 7-му полі Янівського кладовища. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Сьогодні, 7 жовтня, о 19:00, відбудеться чин парастасу у храмі Пресвятої Трійці УГКЦ на вул. Тершаківців, 11а. Чин похорону відбудеться 8 жовтня, о 11:00, у цьому ж храмі.

Читайте також: Помер актор львівського театру «Воскресіння» Володимир Геляс

Нагадаємо, Ігор Ожиївський помер 6 жовтня від серцевого нападу.

У різні роки він працював керівником відділу зовнішніх справ курії Львівської Архієпархії УГКЦ, був близьким помічником глави УГКЦ митрополита Любомира Гузара, брав активну участь у підготовці візиту Папи Римського Івана Павла ІІ до Львова у 2001 році. Пізніше очолював управління з питань внутрішньої політики ЛОДА, працював заступником директора музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!