Політична реклама

Завтра у Львові повністю відновлять рух трамваю №2

1136 0
Вже завтра, 31 грудня, у Львові буде повністю відновлено рух трамваю №2 та заплановано відкрити для руху транспорту вул.Коновальця та частину вул.Мельника. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на керівника ЛКП «Львівавтодор» Олега Березу.

Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа трамвай №2 їздитиме за тим самим маршрутом, що і до ремонту.

Міські посадовці звертаються до водіїв з проханням не паркувати автомобілі на вул Коновальця та Мельника, оскільки, "щоб відновити рух по вулицях, дороги повинні бути максимально звільнені від припаркованих автомобілів".

Нагадаємо, цього місяця для руху транспорту у Львові відкрили вулиці Генерала Чупринки, частину вул.Мельника – від вул.Генерала Чупринки до вул.Єфремова, вул.Городоцьку від церкви Ольги та Єлизавети до церкви Анни, пр.Свободи


Також відкрито для руху транспорту вул.Городоцьку від вул.Кульпарківської до вул.Сяйво.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!