Завтра у Львові презентуватимуть проект гурту Курбаси. Де подивитись онлайн

3627 0
Завтра у Львові відбудеться презентація проекту Чар-творення від гурту KURBASY.

Музично-театральне Чар-творення від гурту KURBASY – це жіноче багатоголосся в супроводі музичних інструментів та художніх рефлексій, Чар-творення в любові та повноті.

Учасники презентації: Наталія Рибка Пархоменко, Мирослава Рачинська і Марія Копитчак - акторки театру Курбаса, співачки, та Володимир Стецькович – художник.

Коли?

11 травня, 18:30

Онлайн-трансляцію презентації можна буде переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/  а також на Facebook-сторінці Твого міста.

Онлайн-стрім відбудеться в рамках проекту MUSIC LIFE, підтриманого Міжнародним Фондом Відродження.

Довідка. Гурт «Курбаси» виконує практично весь обрядовий цикл, має цікавий проект із давніми весільними піснями. Незважаючи на порівняно молодий, як для гурту, вік – «Курбаси» виникли в 2009-му році всередині театру імені Леся Курбаса – мають вже чимало цікавих проектів-трансформерів, низку програм, працюють у декількох складах.

Основа їхньої діяльності – досліджувати пісню як драматургію, з її атмосферою, сюжетом та змістом. Дати слухачам відчути, як автентичні мелодії, слова можуть звучати в нашому бурхливому сьогоденні, надати їм нового значення і розуміння, не змінивши глибинності, яку в ці композиції вклали наші предки.

Великий поштовх для розвитку гурту дала співачка, акторка Мар’яна Садовська, солістка віденської опери Зоряна Кушплер, а також художній керівник театру ім. Леся Курбаса Володимир Кучинський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!