Завтра у Львові презентують унікальний туристичний проект. Як потрапити

4666 0
Завтра, 10 лютого, відбудеться публічна презентація туристичного проекту не тільки для туристів, але і для львів'ян, "Шпацер Кеб".

Основна мета проекту - відкрити нові туристичні можливості міста, показати історичну та архітектурну красу не тілки центральної частини, але і інших районів міста.

Екскурсії проводитимуть на раритетних електромобілях  бренду «FORD  Т» взірця 1915 року, з допомогою яких будуть здійснюватися ексклюзивні екскурсійні програми.

Саме такі авто подорожували Львовом понад 100 років тому. І ось тепер вони повертаються на вулиці міста. В своєму чудовому раритетному корпусі, але із сучасною начинкою і без жодної шкоди для довкілля. Гості міста зможуть побачити і почути про Львів з несподіваних ракурсів.

Електромобілі подорожуватимуть за універсальним маршрутом. Окрім того,  здійснено переклад екскурсійних програм чотирма мовами – українською, польською, російською та англійською. Під час презентації можна буде почути більше цікавої інформації про розроблені маршрути від ініціатора проекту Максима Свердлика, а також озвучити свої пропозиції.

Коли?

10 лютого, 11:00

Де? 

Центр міської історії, вул. Богомольця, 6 (конференц-зал)

На презентцію може потрапити кожен зацікавлений за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/EdXvF2nBboTY3rdg1

Також можна буде дивитись трансляцію наживо об 11:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!