Завтра у Львові пробіг заради реформ. Як долучитися?

2028 0
У неділю, 14 грудня, громадські активісти запрошують усіх охочих у Львові долучитися до пробігу за реформи. Участь у ньому візьмуть громадські активісти, бізнесмени, студенти, працівники львівських компаній та вишів.
Фото: lvivmarathon.com

Фото: lvivmarathon.com

Стартує пробіг центральною частиною міста о 12:30 з площі Ринок біля входу до Ратуші. Такою акцією випускники програми інноваційного підходу до державного управління УКУ «Good Governance» хочуть привернути увагу громадськості до важливості проведення реформ і подолання корупції.

«Таким символічним бігом ми хочемо привернути увагу до критично важливої потреби проводити в Україні реформи по всіх напрямках одночасно. Не менш важливим тепер є подолання корупції на всіх рівнях. І реформи, і антикорупційну боротьбу треба впроваджувати синхронно і діяти швидко, аби отримати результат. У цьому процесі важлива участь кожного, тому ми запрошуємо львів’ян та гостей міста долучитись до нашої ініціативи», – коментує випускник першої в Україні програми інноваційного підходу до державного управління «Good Governance» Тарас Яценко.

До участі у пробігу заради реформ запрошують всіх охочих львів’ян та гостей міста. Для цього треба прийти завтра на площу Ринок у зручному одязі та взутті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!