Політична реклама

Завтра у Львові продовжать маршрут автобусів №38

1619 0
У зв’язку із збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день, 1 листопада, маршрут №38 продовжать від туберкульозної лікарні до Сихівського кладовища.

Щоб покращити доїзд громадян до поховань своїх близьких та родичів, з 1 до 3 листопада ПАТ «Львівське АТП-14630» продовжить рух автобусів на маршруті №38 від туберкульозної лікарні до Сихівського кладовища.

Також управління транспорту звернулось до департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА, щоб збільшити на 2 одиниці кількість автобусів на маршруті №1003 «пл. Св. Теодора  - с. Збиранка» 1-3 листопада, що покращить транспортне сполучення з Голосківським кладовищем.

Нагадаємо, у п’ятницю планують відновити рух тролейбусів на маршруті №11 від вул. Шота Руставелі до Сихівського кладовища. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!