Завтра у Львові прогнозують ожеледицю і сильний вітер

1657 0
Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 11 лютого, на дорогах буде ожеледиця, а пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с.
фото: goloskarpat.info

фото: goloskarpat.info

11 лютого: на дорогах буде ожеледиця, пориви західного вітру 17-22 м/с. Часом дощитиме з переходом в мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме 0-2° тепла, вдень 2-4º тепла.
 
12 лютого: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 1-6° морозу, вдень 2-7º тепла. 
 
13 лютого: хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде 0-5° морозу, місцями до 8° морозу, вдень 3-8º тепла.
 
Опублікував Ігор Саджениця

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!