Завтра у Львові прогнозують слабкий туман і ожеледицю на дорогах

1029 0
Температура повітря сягатиме до 1 градуса морозу.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Завтра, 19 січня, синоптики у Львові прогнозують слабкий туман, відтак погіршення видимості у тумані від 500 до 1000 метрів. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

Вдень температура повітря в місті становитиме від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла, а вночі – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Істотних опадів не прогнозують, але на дорогах буде ожеледиця. Вітер південно-західний – 7-12 метрів за секунду. 

На Львівщині буде хмарно з проясненнями, також без істотних опадів. ВНочі та вранці синоптики передають слабкий туман, а на дорогах ожеледицю. Температура вночі становитиме 3-8 градусів морозу, а вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Вітер південно-західний, 7 – 12 метрів за секунду. 

Читайте також: Чи зникне взимку сніг. Розмова із кліматологом

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. Усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.    


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!