Завтра у Львові прощатимуться із двома загиблими на війні захисниками

2193 0
Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

Завтра, 30 червня, у Львові попрощатимуться з Героями Едуардом Керімовим та Михайлом Міхеєвим, які загинули у боротьбі з російськими окупантами. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У бою з ворогом загинув мешканець Львівщини Артем Прядченко

О 15.00 розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, о 15.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Довідково

Едуард Керімов із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини. Незважаючи на отримане у березні поранення, після лікування одразу повернувся на фронт. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У загиблого залишилися дружина та 10-літній син.

Михайло Міхеєв проходив військове навчання у 169-му навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого, опісля служив у складі 540-го зенітного ракетного Львівського полку імені гетьмана Івана Виговського. У січні 2020 році здійснив свою мрію та вступив на військову службу до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Із початком повномасштабного вторгнення росії захищав Батьківщину на території Донецької області. У загиблого залишилися мама, бабуся та наречена.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!