Завтра у Львові поховають бійця, який загинув на сході

1662 0
Прощання із загиблим львів’янином відбулося вчора у Дніпрі.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

Бійця Першої Штурмової Роти ДУК ПС Віктора Матюхіна, який загинув внаслідок обстрілу у с. Піски, поховають завтра на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища у Львові. Сьогодні о 19.00 год. у каплиці Івана Хрестителя на вул. Пекарській, 52 відбудеться парастас. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

О 10.30 год. домовина з тілом бійця вирушить з моргу. Об 11.00 год. відбудеться Чин похорону у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла на вул. Театральній, 11. Об 11.45 год. домовину з тілом з храму повезуть на Личаківське кладовище. Чин погребення розпочнеться о 12.00 год. на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76.

Прощання із добровольцем відбулося учора, 6 грудня, у Дніпрі, біля моргу лікарні Мечникова.

Нагадаємо, 51-річний львів’янин Віктор Матюхін загинув у ніч із 3-го на 4-те грудня під час обстрілів у селищі Піски Донецької області. У загиблого героя залишилась дружина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!