Завтра у Львові прощатимуться з бійцем Нацгвардії. Доповнено

2826 0
У четвер Львів попрощається з бійцем Нацгвардії України, який служив у Першій медичній роті ім. Пирогова. Максим Валерійович Овчарук загинув в зоні АТО 9 лютого.

 Поховають львів’янина на Личаківському кладовищі, повідомили у прес-службі ЛМР. Відомо, що Герой загинув у селі Логвиново під час виконання бойового завдання. Про час і місце поховання повідомлять згодом.

Як повідомив прес-центр ГФ «Рабів до раю не пускають», тіло загиблого Максима Овчарука довгий час не могли привезти до Львова через проведення ДНК-експертизи.  «Завжди з посмішкою та власною точкою зору на все, Макс прагнув перемоги та гідного майбутнього для кожного. Тривалий час був волонтером і в якийсь момент разом зі своїм другом Дмитром Логуновим поїхав до зони АТО. Він загинув під Логвиново разом з Василем Задорожнім, товаришем з дитинства Дмитром Логуновим та Тарасом Кончевичем. Макс чекав на прихід весни, він мріяв, любив, жив та захищав. Нам його та не вистачатиме», - зазначили активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають».

Віддати останню шану Максимові можна сьогодні о 19.00 год в передпохоронній каплиці, що по вул. Пекарській 52. Там відбудеться молебень. Завтра о 10.30 тіло Героя повезуть до гарнізонного храму св. Петра і Павла, де в 11.00 почнеться відспівування. Після цього пішою ходою його проведуть в останню путь до Личаківського кладовища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!