Завтра у Львові прощатимуться з дослідницею автентичної пісні Софією Палюх

4739 0
Вночі можна прийти помолитися до каплиці.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Сьогодні, 10 червня, орієнтовно о 23.00 з Києва до Львова привезуть тіло відомої співачки Софії Палюх. Вночі буде можливість всім бажаючим прийти помолитися до каплиці при храмі св.Климентія Папи, що на Чупринки, 70. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Остап Лозинський.

Чин похорону відбудеться завтра, 11 червня, о 14.00.

Нагадаємо, що вчора померла відома співачка й дослідниця автентичної пісні Софія Палюх. У вересні минулого року у Софії діагностували агресивну меланому. Їй робили кілька операцій, після яких було складне одужання.

Софію добре знають у мистецьких колах в Україні та за кордоном завдяки її участі в багатьох проєктах Майстерні Пісні. Вона багато років поспіль займалася вивченням та відтворенням української традиційної світської та церковної музики, володіла надзвичайно цікавим, своєрідним тембром голосу, що давало їй змогу напрочуд переконливо відтворювати автентичну манеру співу, також вона була активною учасницею спільноти Дриґ.

Крім того, вона також волонтерила та їздила у зону розмежування у теперішній війні на Сході.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!