Завтра у Львові прощатимуться з військовим 24-ї ОМБр імені короля Данила Павлом Черніковим

33372 0
Чин похорону відбудеться о 11:00 год у Гарнізонному храмі.
Фото: Олег Височанський

Фото: Олег Височанський

Завтра, 28 березня у Львові прощатимуться із загиблим в російсько-українській війні захисником Павлом Черніковим. Про це повідомив військовий, директор Будинку воїна Олег Височанський.

Читайте також: Сьогодні у Львові попрощаються із загиблим на Сході захисником

Павло Черніков був старшим лейтенантом, командиром 1-го механізованого взводу 8-ї механізованої роти, 3-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України імені короля Данила.

«Ще з 2014-го і назавжди ти залишишся в нашій пам'яті як Пашка-«Сосєд», третій взвод, дев'ята рота. Добрий, щирий, шляхетний і мужній. Спочивай з Богом, друже! Ми не забудемо, ми не пробачимо», – написав Олег Височанський.

Чин похорону відбудеться 28 березня о 11:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

Нагадаємо, завтра прощатимуться з підполковником Юрієм Кожухаром, який помер від поранення, отриманого внаслідок ракетного обстрілу Яворівського полігону.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!