Політична реклама

Завтра у Львові просто неба лунатиме музика

1209 0
У п’ятницю, 21 червня, Львів приєднається до щорічної світової музичної події, яка відбувається у понад 100 країнах і 500 містах. У день літнього сонцестояння з 16.00 до 22.00 відбудеться понад 40 безкоштовних концертів у різних куточках міста.

Цьогоріч до Свята Музики також долучаються: англійські міста Лондон, Ґлазґо, Манчестер і Белфаст, американські Медісон, Патерсон, Портланд і Філадельфія, канадське Нотр-дам-де-Лурд, сент-люсійське Кастрі, португальське Сантарем і чеське Градець-Кралове, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Усіх тих, хто володіє грою на музичному інструменті на будь-якому рівні – участь можуть брати як професіонали, так і аматори.

День Музики є подією, яка відбувається передовсім просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Це нагода відкрити місця, які не є традиційними концертними майданчиками.

Публіка отримує нагоду до вільного й безкоштовного спілкування з різнорідними музичними стилями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!