Політична реклама

Завтра у Львові протестувальники перекриють вул. Городоцьку

1484 0
У вівторок о 10:00 мешканці смт. Рудно, що біля Львова, перекриють вулицю Городоцьку (на виїзді із Львова в бік Рудно) на знак протесту проти незадовільного транспортного сполучення з містом.

Люди готові вдатися до такого радикального кроку, оскільки тривалий час не вирішується проблема з автобусним маршрутом №28, пояснив представник ініціативної групи мешканців Рудного Роман Терешко. З його слів, ці автобуси мали б заїжджати до Рудного, проте водії цьогого не роблять навіть не зважаючи на відповідне рішення виконкому Львівської міськради, пишуть Львівські новини онлайн.

«Вимагатимемо, аби автобуси №28 таки їздили до селища, а також звільнення керівника підприємства-перевізника – АТП №1», – розповів Роман Терешко.

Нагадаємо, раніше на прохання мешканців Рудного виконком Львівської міської ради продовжив маршрут №28: автобуси мали б курсувати до мікрорайону селища Рудно під назвою Старе Рудно. Як пояснив тоді заступник начальника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Сергій Журбенко, після прийняття такого рішення виконкому потрібно іще погодити схему руху з обласною Державтоінспекцією, завершити всі процедури, і лише після того автобуси №28 зможуть їздити за зміненим маршрутом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!