Політична реклама

Завтра у Львові протестуватимуть автомобілісти

1431 1
Громадські організації автомобілістів проведуть у Львові 22 серпня протестний автопробіг за скасування утилізаційного збору. Про це повідомили організатори заходу.

Акція розпочнеться близько обіду 22 серпня біля ТЦ «Метро», звідки колона з понад 100 автомобілів вирушить до Львівської ОДА, де протестувальники мають намір зустрітися з головою ЛОДА та передати йому звернення автомобілістів до Президента України, Кабінету міністрів України та Верховної ради України з вимогою скасувати податкові норми, які запроваджують утилізаційний збір, пише ZIK.

Організатори акції – Львівський тюнінг-клуб за підтримки ЛМО НРУ та ГО «Дух нації».

Маршрут руху колони: ТЦ «Метро» – Городоцька – Ряшівська – Патона – Виговського-Володимира Великого – Стрийська – Шота Руставелі – Зелена – Мечнікова – Личаківська -Винниченка.

ТЕГИ: авто, страйк

Читайте також:
23 Серпня, 2013 00:18
ЛЬВіВ'янин У Львові протестували проти утилізаційного збору !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!