Частина Львова залишиться без гарячої води. Перелік вулиць

6000 0
Завтра, 25-го квітня, «Львівтеплоенерго» розпочинає роботи з переврізки магістрального трубопроводу на вул. Коломийській. На час проведення робіт – до 7-го червня – призупинять подачу тепла і гарячої води до будинків, які отримують теплопостачання від ЦТП №15-22.
фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

Через проведення робіт з переврізки магістральних трубопроводів на вул. Коломийській буде призупинено подачу тепла і гарячої води до будинків в районі вул. Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицької, Коломийської та пр. Червоної Калини – всього 149 будинків, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: У Львові озеленять трамвайну колію на Сихів. Візуалізація 

Роботи розпочнуть завтра орієнтовно о 10:00. 

«Ще минулого року ми розпочали роботи з заміни магістральної теплової мережі на перехресті пр. Червоної Калини,97 – вул. Коломийська,1. Ця мережа була збудована у 1982 році. За останні шість років тут відбулося 24 пориви на трубопроводах.

Тому було прийнято рішення розробити проект із заміни цього відрізку магістральної теплової мережі. За цінами 2014 року вартість робіт з заміни 1575 м.п. трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 мм становить 16,3 млн грн.

Усі трубопроводи вже змонтовано, тому від завтра розпочинаємо роботи з переврізки трубопроводів на вул. Коломийській, щоб ввести теплотрасу у постійний режим роботи.

Переврізку і щорічні регламентовані роботи, що пов’язані з гідравлічними випробуваннями мереж, планується завершити до 7 червня», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Інформація доповнюється...

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!