Львів'ян кличуть на фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Програма

2876 1
У неділю, 8 травня, в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться всеукраїнський фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом», який організовує Українська греко-католицька церква з 2009 року. На офіційному сайті вже з’явилася програма цьогорічного фестивалю.
фото: ria.lviv.ua

фото: ria.lviv.ua

 «Святкуймо Воскресіння Разом» – фестиваль, який прагне у християнський спосіб відзначити свято Воскресіння на рівні громади Львова та області, підняти дух українців, підтримувати та розвивати українські національні традиції, – зазначив Володимир Лис. – Щороку цей захід відвідує близько 10 тисяч гостей».

Програма фестивалю:

11:00 – Архиєрейська Літургія яку очолить один з Владик Архиєпархії, а співслужитиме мовою жестів о. Михайло, відповідальний за Душпастирство нечуючих;

13:00 – 18:00 – Дитячий майданчик, молодіжний майданчик, мотузковий квест, благодійна лотерея, майстер-класи, благодійний ярмарок, частування, представлення комісій Пасторального відділу ЛА УГКЦ, інтелектуальний майданчик.

13:00 – 20:00 –  Концерт сучасної української музики за участі Маріанни Ільків, Софії Федини, Олесі Киричук,  [Все про...], гуртів «ТроєЗілля», «ДоСхідСонця», переможців Всеукраїнського Фестивалю духовної пісні "Струни душі" (ЦТДЮГ).

Протягом усього дня у музеї діятимуть: благодійний ярмарок, частування;  інтерактивний майданчик для молоді (водіння гаївок, козацькі забави, ігри). Також запланована благодійна лотерея – гості фестивалю мають шанс виграти багато подарунків, інтелектуальний майданчик: розмова про милосердя з Архиєреєм та багато майстер-класів та інших активностей.

Довідка. Україна Святкує Воскресіння Разом – фестиваль, який проводить Українська Греко-Католицька Церква. Мета фестивалю у християнський спосіб відзначити свято Воскресіння на рівні громади Львова. Щороку фестиваль відбувається в Шевченківсьокму гаю і його відвідують 8 - 10 тисяч гостей. Детальніше про фестиваль – читайте на офіційному сайті.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
17 Травня, 2016 14:08
axabnrg Так само може зробити кожна громада, якщо скористається безкоштовною покроковою інструкцією як впровадити такий проект за моделлю DESPRO (udl.despro.org.ua):
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=8KaGJAZn2x0
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!