Завтра у Львові пройде загальноміська акція «Збережемо життя ялинці»

2515 0
Завтра, 22 грудня з 10:00 до 14:00 год. Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр проводить щорічну акцію «Збережемо життя ялинці», на якій учні шкіл Львова пропонують безліч творчих альтернатив хвойним деревам, щоб лишень зберегти їм життя, - інформують у прес-службі ЛМР.

«Метою акції є донести до жителів міста важливість проблеми збереження ялинок напередодні новорічних та Різдвяних свят; допомогти людям навчитися бути уважними до світу, що оточує їх, побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, запропонувати альтернативу живій ялинці — зробивши добру справу для природи і при цьому не відмовившись від звичаїв», – зазначають організатори.

Читайте також: Де у Львові купити ялинку: інтерактивні мапи

Найкращі роботи презентують на щорічній виставці на пл. Ринок біля центрального входу до будівлі Ратуші.

Роботи учнів оцінюватимуться за номінаціями: «Новорічна композиція», «Різдвяна композиція», «Краща композиція з використанням штучного матеріалу», «Краща композиція з використанням природного матеріалу».

Читайте також: Маленьких львів’ян запрошують до участі в різдвяному фотоконкурсі

Окрім цього, буде відзначено композицію призом глядацьких симпатій, за яку може проголосувати кожен, хто буде оглядати виставку.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!