У Львові пройдуть урочистості до Дня Державного Прапора. Програма

1455 0
Будівлю Львівської ОДА прикрасять прапорами, відбудеться дефіле військового оркестру та благодійний аукціон.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

З нагоди Дня Державного Прапора 23 серпня о 9.00 відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України на пішохідній частині по вулиці Винниченка, 14-18, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Вся будівля ОДА буде прикрашена прапорами України, відбудеться військовий церемоніал, дефіле військового оркестру Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Прапор підніматиме дівчинка з Луганська, батько якої загинув на Сході України.

Читайте також: МЗС закликає робити селфі з прапором в улюблених місцях України

Також під час заходів проходитиме фотосушка «Моя Незалежність» – в парку «На Валах» будуть розвішені листівки, на яких зображені асоціативні символи України. Листівки можна придбати, обмінявши їх на канцтовари. Придбані речі передадуть в сиротинець в селі Сасів, Золочівського району.

11:00 – урочисте віче біля меморіалу УГА на Личаківському цвинтарі.

11:25 – запалення лампадок та покладання квітів до могил загиблих Героїв АТО, Героїв, що загинули під час Революції Гідності та борців за волю України на Личаківському кладовищі.

19:45 – у сквері «На валах» відбудеться нагородження переможців інтернет-конкурсу #UA26.

20:00 – розпочнеться показ фільму «Політ золотої мушки» просто неба у парку «На валах». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!