Політична реклама

Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум

1302 0
26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові відбудеться Міжнародний весняний діловий форум. Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповідають організатори, основною темою, що обговорюватиметься на цьогорічному форумі, будуть перспективи розвитку економіки України у 2012 році. Зокрема, форум складатиметься із чотирьох дискусійних платформ, під час яких будуть обговорені питання державно-приватного партнерства, стан банківського сектору та розвиток економіки у 2012 році, пошук шляхів та механізмів зростання бізнес-активності в містах України, ключові питання взаємодії бізнесу та суспільства.

Міжнародний весняний діловий форум – це захід, який завжди проводиться у Львові. Це платформа не лише для підприємств і підприємців Львова отримати останню інформацію щодо макроекономічних змін і тенденцій в країні, але й можливість залучити потенційних партнерів, оскільки значна кількість учасників передбачається з іноземних компаній та фінансових установ.

Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України та з-за кордону. Свою участь у заході підтвердили: керівник діяльності МФК в Україні Олена Волошина, голова Наглядової ради міжнародного Інституту МІМ-Київ Гаврилишин Богдан Дмитрович, заслужений діяч науки і техніки України Роберто Квятковський, заступник директора департаменту розвитку бізнесу Варшавської Фондової Біржі Хорхе Зукоскі, президент Американської Торгівельної Палати в Україні Андрій Пивоварський,  директор інвестиційно-банківського департаменту IC Dragon Capital, директор Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету (LvBS) Софія Опацька, заступник голови правління ЗАТ «ПУМБ» Олексій Волчков, голова правління ПАТ «Банк Форум» Вадим Березовик, голова правління ПАТ «Фольксбанк» Ірина Походзяєва, голова правління ПАТ «Ідея Банк» Андрій Рязанцев.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!