Політична реклама

Завтра у Львові розпочнеться V Свято шоколаду

1357 0
Львів – фестивальна столиця України. Вже завтра, 9 лютого, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) вп’яте відбудеться офіційне відкриття найсолодшого свята країни – «Свята шоколаду». Триватиме свято 4 дні.

На святі шокол аду діятиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. У міста навіть буде власний рухомий транспорт, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомили організатори, на відкритті свята витесуватимуть скульптуру із брили шоколаду вагою 3 тонни. Також на святі шоколатьє Валентин Штефаньо створить унікальну 5-метрову шоколадну піраміду. Професійні українські та закордонні шоколатьє і кондитери проведуть унікальні майстер-класи, а для наймолодших відвідувачів діятиме Дитяча шоколадна країна – арт-майстерня із створенням шоколадних скульптур та малюнків.

Програма V Свята шоколаду

9 лютого, четвер

20:00 год - офіційне відкриття

Показ ексклюзивних суконь Оксани Караванської. Шоколадний фуршет з нагоди відкриття Свята шоколаду.

10 лютого, п’ятниця, 16:00-20:00 год

Кулінарні майстер-класи від Маріни Кічеєвої (кондитерська «Нalf-a-teaspoon», Росія, м. Москва), створення гігантської 5-метрової піраміди з шоколадних макарун українським шоколатьє Валентином Штефаньо. ChocoFashion – створення шоколадних суконь за участю українських дизайнерів від Lviv Fashion Week. Презентація шоколадного міста «Львів з шоколаду». Створення 30 унікальних скульптур та львівських будинків з шоколаду на Фабриці шоколадних шедеврів. Кожного дня – нові скульптури та будинки! Ярмарок-презентація шоколадних виробів найкращих представників шоколадної індустрії. Особлива пропозиція до Дня закоханих – шоколадні «валентинки», сердечка, подарунки та інші.

Дитяча шоколадна країна. Кулінарні майстер-класи відомої телеведучої Даші Малахової (Дитяча кулінарна школа «Картата Потата», Україна, м. Київ). Продовжує свою роботу арт-майстерня із створенням шоколадних скульптур та малюнків й школа маленьких шоколатьє. А тих, хто трохи втомиться від кулінарного навчання, розважатиме забавами та конкурсами дитячий театр «Wagabunda» з Кракова (Польща). Театр живих скульптур, лотереї і конкурси та особлива джазова програма для відвідувачів Свята протягом цілого дня.

11 лютого, субота, 13:00-20:00 год

Майстер-клас в рубриці «Виготовлення шоколадних цукерок». Шоколатьє Едуард Лєбєдєв (м. Москва, Росія). Кулінарні майстер-класи від Маріни Кічеєвої (кондитерська «Нalf-a-teaspoon», Росія, м. Москва).

Проведення І Чемпіонату кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». Дитяча шоколадна країна для наймолодших шанувальників справжнього шоколаду – арт-майстерня із створенням шоколадних скульптур та малюнків, школа маленьких шоколатьє.

Театр живих скульптур, лотереї і конкурси та особлива джазова програма для відвідувачів Свята протягом цілого дня.

12 лютого, неділя, 13:00-20:00 год

Майстер-клас в рубриці «Арт» – створення скульптури з шоколаду. Шоколатьє – Валентин Штефаньо (Україна, м. Ужгород). Майстер-клас в рубриці «Виготовлення шоколадних цукерок». Шоколатьє Едуард Лєбєдєв (м. Москва, Росія).

Традиційний торт Свята Шоколаду – виготовлення та частування. Завершення створення і презентація гігантської 5-метрової піраміди з шоколадних макарун українським шоколатьє Валентином Штефаньо.

Презентація завершеного шоколадного міста «Львів з шоколаду» – 30 унікальних скульптур та львівських будинків з шоколаду на Фабриці шоколадних шедеврів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!