Політична реклама

Завтра у Львові розпочинається "Ярмарок спорту"

1232 0
З 26 до 28 вересня, у Львові відбудеться наймасштабніша спортивна подія року – «Ярмарок спорту-2013».

Протягом трьох днів кращі спортивні організації міста знайомитимуть львів’ян зі спортом та активним способом життя, інформує прес-служба Львівської міськради. Спортивні клуби та секції Львова проведуть майстер-класи та показові виступи.

Спортивний ярмарок буде проводитись у спорткомплексі «Динамо», що на вулиці Вітовського, 53. Цього року відвідувачам представлять близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, танці, зимові, водні, екстремальні та ігрові види спорту, оздоровчі програми.

Для показових виступів, усередині спорткомплексу буде обладнано два майданчики, для танцювальних видів спорту та єдиноборств.

Розпочнеться спортивне дійство у четвер, 26 вересня, о 10 годині ранку і буде тривати до 16 години вечора кожен день. До зустрічі з львів’янами готуються відомі спортсмени, серед яких - богатирі Володимир Рекша та Сергій Конюшок, українська гімнастка, дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор Ганна Безсонова.

Для зручності відвідувачів з центру міста до спорткомплексу «Динамо» курсуватимуть спеціальні автобуси. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!