Політична реклама

Завтра у Львові Шеремета, Гройсман і Томбінські. Дивіться наживо

1464 0
Всеукраїнський Форум місцевого самоврядування, який стартує завтра, 27 березня, у Львові, можна буде дивитись он-лайн на tvoemisto.tv. Учасниками Форуму будуть віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міський голова Львова Андрій Садовий, Посол ЄС в Україні Ян Томбінські, міністр економічного розвитку Павло Шеремета, Посли США, Канади та країн ЄС.

Про це «Твоє місто» повідомили організатори.

Форум триватиме два дні. Під час заходу делегати форуму планують виробити спільне бачення та узгодити дії органів місцевого самоврядування українських міст, створити майданчик для діалогу між представниками органів місцевого самоврядування і центральних органів влади в Україні та прийняти резолюцію мерів українських міст до центральних органів влади, яку скерують Президентові України, Кабінету міністрів, Верховній Раді України, українській та міжнародній спільноті.

У перший день форуму відбудеться 6 панельних дискусій на такі теми:

  • Реформа місцевого самоврядування (початок о 9.15, онлайн-трансляцію дивіться на http://tvoemisto.tv/on-line/);
  • Місце громадянського суспільства в місцевому самоврядуванні (початок об 11.10, онлайн-трансляцію дивіться на http://tvoemisto.tv/on-line/);
  • Формування та державна підтримка економічної політики місцевого самоврядування;
  • Фінансові можливості місцевого самоврядування;
  • Електронне врядування та розвиток інформаційних технологій (початок о 16.30, онлайн-трансляцію дивіться на http://tvoemisto.tv/on-line/);
  • Проблеми втілення містобудівної політики органами місцевого самоврядування.

 

Трансляцію Форуму наживо забезпечує продакшн-студія Інтернет-телебачення «Твоє місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!