Завтра у Львові стартує осінній діловий форум. Де подивитися

1478 0
Tvoemisto.tv транслюватиме «Діловий Форум» у себе на Фейсбуку та Ютюб-каналі.

Львів'ян запрошують долучитися до осіннього «Ділового Форуму», який відбудеться завтра, 24 вересня, о 10:00. Учасниками будуть організатор Весняного Ділового Форуму Володимир Глащенков, заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко та перший заступник Кредобанку Войцех Тарасюк.

Цьогорічна тема Ділового Форуму – «Нова економічна реальність світу, прогнози щодо України». Оскільки країна і весь світ переживають важкі випробування, стан економіки демонструє глибоке падіння, то бізнес шукає орієнтири та можливості для перегрупування і перелаштування звичних процесів до непростих обставин. Так, під час Форуму розкажуть про те, які кроки, дії, інструменти доцільно використовувати для виживання бізнесу.

Окрім цього, у першій панелі візьмуть участь: голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, міський голова Львова Андрій Садовий, заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ірина Новікова та заступник Голови Національного банку України і представник ЄБРР в Україні Дмитро Сологуб. Розмова відбудеться у режимі відеозв’язку.

Також цікавою для бізнес-середовища буде також панель «Реалії бізнесу в Україні – негативні та позитивні фактори», участь в якій візьмуть: представниця UkraineInvest  в Західній Україні Ольга Сивак, голова Правління  Кредобанк Яцек Шугаєв, засновник Growford Institute Віталій Ломакович, керівник Офісу розвитку МСП при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Андрію Слабінськомуй, менеджер з акселерації бізнесу lifecell Андрій Лебедєв.

Завершить Форум традиційна панель: «Приклади побудови успішних конкурентних українських компаній», яку модеруватиме Роман Білик, керуючий партнер «Nexia  DK», а участь візьмуть підприємці Зіновій Козицький керівник групи компаній «Еко-Оптіма» та Олег Никулишин, CEO Market Universal, мережа аптек «DS».

Форум пройде з дотриманням усіх карантинних вимог, тому кількість учасників буде значно меншою, до 100 осіб. Однак Tvoemisto.tv транслюватиме подію на своїх ресурсах: у Фейбсуку та на Ютюб-каналі об 10:00.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!