Завтра у Львові стартує велоподорож «On 3 wheels»

1660 0
13 серпня з площі Ринок троє хлопців у рамках проекту «On 3 wheels» («На трьох колесах») відправляться у велоподорож на 100 днів. Серед учасників – Іван Маслюк, який хворий на ДЦП.
На фото зліва на право Олег, Іван та Олександр

На фото зліва на право Олег, Іван та Олександр

Хлопці відправляться просто зі Львова до Лісабону. Іван Маслюк разом з друзями подолає понад 5000 км і проїде через 12 країн.

Раніше >Tvoemisto.tv вже спілкувалося з хлопцями. Так, Іван Маслюк розповів, що мрія побачити Лісабон народилася разом із бажанням проїхати із одного кінця Європи в інший.

«Я хочу побачити Атлантичний океан. Із цими хлопцями ми вже були в Карпатах, зокрема піднімалися на вершину г. Маківка та г. Високий Верх. Також разом трохи мандрували Україною, плавали на байдарках, їздили на конях тощо. Я зрозумів що із цими хлопцями можна зробити якийсь мегатріп. Я впевнений, що вони мене не залишать», – каже юнак.

Цією поїздкою хлопці хочуть не лише здійснити мрію Івана, але й довести, що люди з ДЦП та іншими фізичними вадами можуть втілювати будь-які мрії.

За детальною інформацією можна звертатися за телефоном 063 15 43 265 (Олег Савчук).

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!