У Львові стартує виставка графічних робіт Сергія Радкевича

1460 0
У суботу, 3 січня, у галереї «Дзиґа» відкриється виставка львівського художника Сергія Радкевича. Проект має назву «Календар/Повний цикл праці». Над зображеннями, представленими на експозиції, автор працював щоденно протягом усього 2014-го року, звідки й походить назва.

Теми творчості Радкевича походять із релігійної іконографії. Він відомий тим, що поєднує спрощені релігійні символи із геометричними формами для створення сучасної духовної абстрактної форми. "Календар/Повний цикл праці" є проектом, що охоплює прожиті художником 364 дні 2014 року.

Читайте також: Три святкові дійства у Львові, до яких можна долучитись особисто

"Проект, що зростав кожного дня і трансформувався у триста шістдесят чотири графічні листи формату А5. На листах зображено святих. Представлені роботи – інструмент праці над собою. Незважаючи на час, локацію, особистий стан чи бажання, один пройдений день ставав графікою лику святого. Тому цей проект повним циклом праці над собою, над своєю лінню" - каже Сергій Радкевич.

Початок презентації  о 17:00 у галереї "Дзига", що на вул. Вірменській, 35.  

Вхід — вільний. 

 

Довідка:

Сергій РАДКЕВИЧ народився у 1987 році в Луцьку. Закінчив Львівську національну академію мистецтв. Працює в жанрах монументального розпису, стріт-арт живопису, графіки, інсталяції. Брав участь у створенні мозаїчного панно у церкві Різдва Богородиці (Львів). Співорганізатор стріт-арт фестивалю Black Circle Festival [2010, 2011]. Мешкає і працює у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!