Завтра у Львові суддя Верховного Суду розповість про виклики судової реформи. Де подивитись

1719 0
3 березня Школа права УКУ запрошує на відкриту лекцію Ганни Вронської «Виклики та перспективи судової реформи в Україні». Участь у заході безкоштовна.

Відкрита лекція Ганни Вронської, судді Верховного Суду України, відбудеться 3 березня о 12:00 год. у Центрі Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а, Паркова аудиторія). Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://bit.ly/2sQbaiv.

Захід організовує Школа права УКУ у рамках проекту UCU Rule of Law Lecture Series за підтримки програми USAID «Нове правосуддя».

Трансляцію лекції можна буде переглянути на сайті Твоє місто.

Довідка

UCU Rule of Law Lecture Series – це серія лекцій від провідних американських, європейських та українських правників, присвячених актуальним викликам і проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Проект «Підвищення обізнаності правничої спільноти України щодо сучасних викликів верховенства права через організацію та проведення серії юридичних лекцій Українського католицького університету «Правовладдя» реалізовує Центр верховенства права Школи права УКУ за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми «Нове правосуддя» у співпраці з Відділенням Асоціації правників України у Львівській області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!