Завтра у Львові відбудеться гала-концерт LvivMozArt. Програма

2819 0
Протягом дня відбудеться одразу кілька фестивальних подій в рамках Міжнародного фестивалю класичної музики.
Прес-служба ЛМР

Прес-служба ЛМР

Об 11.00 розпочнеться Святкова літургія до відкриття LvivMozArt. 

Місце: Храм Святих Апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Вхід вільний.

О 16.00 відбудеться камерний концерт "Тональність ностальгія"

"Дві сестри німецько-колумбійського походження (Анна та ), переможці численних міжнародних конкурсів виконають маловідомі сонати Франца Ксавера Моцарта. Ці дуети пронизані прагненням до особистого щастя, а скрипка - наче людський голос, що оспівує почуття, не сказані словами. Цитати із щоденника Франца Ксавера Моцарта, призначеного для коханої баронеси Жозефіни Бароні Кавалькабо й проекції робіт сучасного українського художника Михайла Демцю створять інтимну атмосферу концерту", - йдеться в описі події. 

Місце: Палац Потоцьких (вул. Коперника, 15). Вхід за квитками на виставку, які можна придбати у касі Палацу.

Читайте також: Як стартував LvivMozArt у Львові. Фото. 

О 18.00 відбудеться симфонічний гала-концерт LvivMozArt.

Увертюри, арії й ансамблі з оперних шедеврів В.А. Моцарта та маловідомі твори Ф.К. Моцарта у виконанні солістів світової оперної сцени. Диригент Оксана Линів (Україна - Німеччина), режисер Василь Вовкун (Україна). 
 

Місце: Львівська опера (пр. Свободи, 28). Квитки від 250 грн. 

Довідка: з 18 по 25 серпня у Львові проходить Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt, на честь сина видатного композитаора Вольфганга Амадея Моцарта – педагога, піаніста, диригента і композитора Франца Ксавера Моцарта, який протягом 30 років жив і творив у Львові. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!