Сьогодні у Львові відбудеться гаражний розпродаж для підтримки ЗСУ. Куди та коли прийти

2113 0
Вхід на благодійну акцію – символічний.

У неділю, 24 липня у Львові організовують третій гаражний розпродаж Тлум&Крам. Це вже шоста благодійна акція під гаслом «Купуй красу заради ЗСУ». Половину прибутку організатори віддадуть на підтримку української армії. Про це йдеться в анонсі події.

Захід відбуватиметься з 12:00 до 19:00 год на території простору Lem Station, що на вул. Вітовського, 57.

«50% від прибутку йде на благодійність. Ми збираємо кошти на покупку необхідного оснащення для наших військових. Речі будуть різноманітні та якісні! Бо ж треба виручити побільше. Для ЗСУ – лише найкраще! Вхід – символічний — будь-яка купюра», – зазначають організатори.

На гаражному розпродажі можна придбати одяг, взуття, прикраси, книги, ігри, предмети інтер’єру тощо. Здебільшого це вживані власні речі людини, яка їх продає. Важливо, що такий формат не передбачає продажу крафтових виробів та вінтажу.

Щодо цін, то вони тут «на око». Зазначається, що речі зазвичай коштують кількасот гривень.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!