Політична реклама

Завтра у Львові відбудеться конкурс маленьких красунь

1210 0
Завтра, 8 листопада, о 19.00 год. в Концертному залі Львівської обласної філармонії відбудеться дитячий захід «Міні Топ – модель Львова 2013».

На гостей свята чекають вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки, інформує прес-служба Львівської міськради. Відкриватиметься конкурс під музичний супровід скрипаля Євгена Сов’яка.

Конкурсантів оцінюватиме професійне журі, до складу якого увійдуть відомі діячі культури та мистецтва, члени виконавчої дирекції.

«Конкурс-свято «Міні Топ-модель Львова 2013», насамперед, розвиває  культурний та естетичний рівень дітей, пропагує їхнє активне, життєрадісне дозвілля, в якому у кожного розширюється коло справжніх друзів і поціновувачів, відбуваються знайомства з однодумцями, створюється дружня атмосфера свята, здійснюються мрії кожної дитини, щоб хоча б на день перенестись в казку та стати принцесою чи принцом», - зазначили організатори заходу

На дітей  чекає багато сюрпризів та цінних подарунків. Переможці будуть представляти Львів на всеукраїнських дитячих конкурсах та фестивалях, а також представлятимуть Україну на міжнародних дитячих конкурсах краси «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations» (Бразилія), «Cinderella» (Лас-Вегас) та багато інших.

Завершить дитяче свято виступ фіналіста конкурсу «Голос країни» Володимира Окілка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!