Завтра у Львові відбудеться Марш єдності

1872 0
Марш почнеться біля пам’ятника Іванові Франку, а завершиться виконанням гімну біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

Завтра, 19 лютого, у Львові відбудеться Марш єдності, який пройде центром міста. Такий захід має продемонструвати готовність українців чинити опір агресії Росії. Про це пише Євромайдан Львів.

«Львів’яни, у цей непростий для нашої держави час покажемо, що українці об’єднані. Під загрозою нового наступу російських окупантів ми кажемо, що не віддамо російському агресору нашу країну», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Замість страху та паніки моя відповідальність полягає в тому, щоб бути в Україні», – американець про те, чому він не евакуюється у США

Марш єдності пройде 19 лютого о 13.00 год. Почнеться біля пам’ятника Іванові Франку, а завершиться виконанням гімну біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні. Такий маршрут обрали для того, щоб символічно поєднати українців не тільки в просторі, але й в часі: тих, хто живе, і тих, хто боровся і загинув за Україну.

Тvoemisto.tv транслюватиме Марш єдності на своїх ресурсах.

Усіх охочих закликають брати з собою українську символіку і готувати плакати, зокрема пропонують для надписів такі гасла: Разом до перемоги! Ми є! Україна – це простір нашого майбутнього! Схід і Захід разом! Захист України – наша справа! В єдності сила! Пишаюся армією! Люблю Україну! Зберігай спокій та захищай Україну! Україна починається в серці! В своїй хаті своя правда, і сила, і воля! За кожною краплею стоїть океан! Єдність – наша зброя!

Нагадаємо, що в Україні 16 лютого пройшов День єднання. На будинках в усіх населених пунктах підняли державний прапор, о 10:00 год пролунав гімн України, а іноземні дипломатичні представництва провели «іміджеві заходи» для єднання та підтримки України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!