Політична реклама

Завтра у Львові відбудеться одна з наймасштабніших ІТ-подій року

1233 0
8 жовтня у Львові відбудеться другий традиційний Lviv iCamp 2011, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цього разу форум збере близько 650 учасників та доповідачів з різних куточків України.

Зокрема, серед доповідачів – відомий блогер Леся Оробець, представник Google Максим Макаренко, представник Bigmir.net, korrespondent.net Ельдар Нагорний та Вікторія Бондар, власник найбільшої в Україні Facebook-сторінки Максим Терешко, директор супермаркету ліцензійного програмного забезпечення «Софткей-Україна» Анна Боднарчук. 
На форумі буде представлено 7 різних потоків: інтернет-маркетинг для професіоналів; інтернет для підприємців; «Електронна комерція» & «SocialMedia»; «Інтернет-бізнес та LvivStartupClub»; «BlogCamp+ громадський активізм»; «Оптимізація бізнесу»; «Web-development».
«Максим Терешко готує дуже цікаву тему про зв`язок соціальних мереж з бізнесом. Також запланована відео-конференція з керівником інтернет-сервісу ProstoPrint.com Денисом Олейніковим. Ганна Сівкова розкаже про інтернет-стьоб, як засіб громадського впливу», - розповів організатор форуму Lviv iCamp 2011 Ростислав Чайка.
«Під час форуму заплановано провести унікальний в рамках України круглий стіл про перспективи української мови та україномовних проектів в інтернеті. Знаємо, що переважна більшість українських проектів ведуться російською мовою. Але є тенденція до того, що кількість україномовних користувачів збільшується», - розповів організатор форуму Lviv iCamp 2011 Ростислав Чайка. 
Lviv iCamp відбудеться у приміщенні Українського  Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35а). 

Вартість квитка - 500 грн. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!