Політична реклама

Завтра у Львові відбудеться публічна лекція Кшиштофа Чижевського

1306 0
У Львові 1 листопада о 13.00 год у приміщенні великої сесійної зали ЛМР відбудеться Лекція під назвою «Культура і солідарність».

Прочитає публічну лекцію для львів’ян відомий польський поет Кшиштоф Чижевський, інформує прес-служба Львівської міськради.

За словами організаторів, ця тема про близьке і спільне майбутнє, вкорінену, творчу й відкриту назустріч іншому культуру. Вона торкається важливих і актуальних питань та їхніх розв’язків.

«Ми спробуємо створити прецедент відкритих філософських дебатів в адміністративному серці міста.

Ми говоритимемо про солідарність і культуру 1 листопада, у день пам’яті про українсько-польську війну за Львів 1918 року. Традиційно ми вшановуємо  полеглих на цій війні спільною молитвою на українських і польських військових похованнях. Цього року ми хочемо збагатити вшанування поглядом у спільне майбутнє, яке грунтується на солідарній і водночас різнорідній культурі», - розповідає Кшиштоф Чижевський, голова програмної ради Конгресу культури Східного партнерства. 

ТЕГИ: лекція, поет

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!