Політична реклама

Завтра у Львові відкриють "Фабрику Святого Миколая"

1363 0
У середу, 11 грудня, о 12:00 год у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв, в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде», відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая.

Впродовж тижня на фабриці працюватимуть близько 700 помічників Св.Миколая, інформує прес-служба Львівської міськради. Молодь міста, старшокласники, студенти, які вирішили безкорисливо присвятити свій час для того, щоб допомогти Святому Миколаю прийти безпосередньо в домівки дітей, до яких Чудотворцю самостійно складно знайти дорогу.

Усі львів’яни зможуть відвідати Фабрику Святого Миколая, долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» та допомогти Св. Миколаю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує.

На Фабриці Святого Миколая приймають іграшки, солодощі, канцелярські вироби, дитячі книжки. Подарунки потрібно принести до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою: вул. Коперника,17 (з 10.00 до 19.00 год).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!