Завтра у Львові відкриють інтерактивну виставку для дітей

3418 0
Від завтра, 4 липня, і до кінця літа у Львівському палаці мистецтв діятиме мультимедійна виставка «Інтерактивний ігровий простір». Виставка складатиметься з 6 інсталяцій, на яких власноруч можна буде створити мультимедійні зображення та звуки і надати їм фактури.

За допомогою мультимедійного екрану та світлових мечів можна буде намалювати кольорові зображення зі звуком. Картинка з’являтиметься від рухів меча у повітрі.

У спеціальних скриньках лежатимуть зразки трави, води землі та дерева. Якщо кілька дітей одночасно торкнуться вмісту скриньок, на екрані з’являтиметься картинка світу – трава, дерево,річка. А створити звук можна буде просто стаючи ногами на клавіші.

Окремо відбуватиметься показ польської анімації, яку стерегтиме інтерактивний пес.

Як повідомила tvoemisto.tv заступник начальника управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш, особливістю виставки є те, що її треба не просто розглядати, а активно творити самому. Біля кожної інсталяції працюватимуть волонтери, які все пояснять.

Графікк роботи: вівторок - п’ятниця з 13:00 до 19:00 та у суботу і неділю з 11:00 до 18:00. Вихідний – понеділок.

Вхід на виставку – 15 грн. Адреса: вул. Коперника, 17.

Фото надані Мистецьким центром WRO (Вроцлав, Польща).

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!