Завтра у Львові відкриють Молодіжний центр

5578 5
Вартість робіт — 1,5 млн гривень.
фото: лмр

фото: лмр

Завтра, 25 січня, відбудеться відкриття МолоДвіжЦентр. Львів на вул. Чайковського, 31. Він стане новою платформою для молоді та розвитку міста. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

МолоДвіжЦентр має 360 кв. м, тому стане одним з найбільших таких в Україні. Тут працюватиме кухня, гардероб, великий зал для нарад, івентів, кімнати для воркшопів, офіс, санвузли і технічні приміщення. Із приміщення можна буде вийти у внутрішній дворик, де  облаштують громадський простір. Приміщення обладнані усім необхідним обладнанням для проведенням заходів та змістовного дозвілля молоді. Загалом приміщення одночасно може вміщати в себе понад 150 людей.

Читайте також: Нова керівниця львівського Пласту: Нам важливі не гроші, а визнання

Будівельні роботи тривали 10 місяців. Вартість робіт — 1,5 млн грн.

На урочистому відкритті центру заплановане перерізання стрічки, презентація центру та звіт діяльності МолоДвіжу, панельна дискусія з наглядовою радою, презентація програми U-Report Ukraine та участі її амбасадора, лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі. Детальнішу програму заходу ще додають.

Нагадаємо, у 2018 році Львів став молодіжною столицею України., а минулоріч планували, що молодіжний центр відкриють до червня 2019 року.

 

 


Читайте також:
27 Січня, 2020 13:15
666 ... чого , "баран" , мовчиш ? ... не витримав своєї долі -- поїхав до "польщІ" ? .. а там вам "баранам" -- тре працювати і часу , щоб "поумнічать" -- катма ... Слава Україні ! ...
26 Січня, 2020 12:29
666 ... та ... що завадило "барану" помітити вже конкретно довготермінову відсутність присутності ( чи присутність відсутності) даного сайту в лінійці новин України по регіону "Львів" ? ... ??? ... Слава Україні ! ...
25 Січня, 2020 19:42
2 "от баран" ... дякую , що помітили ... що я "умнічаю" ...
25 Січня, 2020 17:40
От баран А чому ж ти не звалиш, а умнічаєш в новинах? Впєрйод!
25 Січня, 2020 15:07
666 ...та чомусь все більше молоді їде з України (працювати) , а не йде у такі "центри" (відпочити-поспілкуватись) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!