Завтра у Львові відкриють новий торговий центр: деталі

18260 1
Завтра, 25 вересня, об 11:00 у Львові на вул. Під Дубом, 7а відкриють «Форум Львів», який стане першим торговим центром в Україні, що буде сертифікований відповідно до європейських стандартів оцінки екологічної ефективності будівель. Про це повідомляє прес-служба «Форум Львів».
фото: www.eba.com.ua

фото: www.eba.com.ua

За проектом «Форум Львів» має три поверхи загальною площею 70 000 кв.м. Це один із найбільших торгових центрів Львова. Половину його площі планують здавати в оренду. На верхньому поверсі буде кінотеатр, зона відпочинку і ресторани з видом на місто.

Фото: zaxid.net

Візитівкою нового кінотеатру буде зал 4DX. Це абсолютно унікальна особливість мережі кінотеатрів, адже таких кінозалів в Україні всього три: в Одесі, Харкові, а тепер і у Львові. Особливість нового формату є те, що крісла в залі 4DX рухомі. Вони розбиті на блоки по 4 сидіння. Всі рухи крісел максимально синхронізовано з зображенням на екрані. Крісло може вібрувати, змінювати кут нахилу до зображення, імітувати падіння, хитання судна, тряску в автомобілі або літаку.

Читайте також: Львів’ян просять не паркуватися на вулиці Під Дубом

У центрі також відкриють чотири брендові магазини одягу,  деякі з яких є першими у Львові.  Для сімейного відпочинку функціонуватиме «Ігроленд» – низка сімейних розважальних комплексів, де можна пограти на автоматах, повеселитися в Лабіринті й на дитячому майданчику, вибити страйк в боулінгу. Також  у «Форум Львів» облаштують підземний паркінг на 600 місць, перший такого типу у Львові.

Загальна вартість проекту будівництва становить близько 92 мільйонів євро. Його фінансують Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та UniCredit. Наразі на площі перед ТЦ «Форум Львів» ще тривають ремонтні роботи.

Фото: Мар'яна Соха

Сьогодні на виїзді зі Львова вже функціонує торгово-розважальний Центр «King Cross Leopolis» загальною площею 116 546 метрів квадратних. Центр вміщує супермаркет, магазин будівельних товарів, ковзанку, боулінг та  мультиплекс. Офіційне відкриття торгово-розважального центру відбулося 26 березня 2010 року.

За матеріалами: lviv.multi.eu, zaxid.net, kingcross.com.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
24 Вересня, 2015 18:22
Вітчизняний споживач Виходить, Україна не бідує, просто Обама зі своїм Конгресом- лохи: гаратають валюти на українських падлюк (простий народ- мимо).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!